Forja Neptun Sediu

S.C. FORJA NEPTUN S.R.L. s-a constituit în anul 2002 ca firmă cu capital integral privat și este specializată în furnizarea de piese forjate de înaltă calitate, piese prelucrate și componente, pentru o gamă largă de domenii.

Obiectul principal de activitate îl constituie fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică, tratarea metalelor, fabricarea de organe de asamblare (prezoane, piulițe etc.), prelucrari mecanice, activități de intermediere în comertul cu ridicata, din baza de aprovizionare proprie.

Susținută de o echipă experimentată, Forja Neptun are capacitatea de a dezvolta rapid de la conceptul inițial, prin simulare, matrițele de producție și aprobarea volumului de producție, într-o gamă largă de materiale. Se pot produce piese în conformitate cu desenul clientului sau putem folosi acest desen ca bază, analizând și recomandând cel mai eficient produs pentru clienți. Pentru proiectarea matrițelor se folosesc programe speciale de design asistat de calculator.

Firma dispune de echipamente moderne și performante, precum și de laboratoare de încercări mecanice, analize spectrochimice și control nedistructiv, unde se testează calitatea materiilor prime care intră în componența produselor și care constituie o garanție pentru calitatea optimă a acestora.

FORJA NEPTUN are posibilitatea de a executa semifabricate forjate din oțeluri carbon, oțeluri aliate și înalt aliate, precum și din materiale neferoase. Dispunând de diverse echipamente de forjare în matriță sau forjare liberă, Forja Neptun poate produce piese de diferite forme și dimensiuni cu greutăți de până la 5000 kg .Semifabricatele se pot livra în stare forjată, ebosată sau prelucrate la cote finale.

Venind în întampinarea cerințelor și exigentelor clienților în domeniul fabricarii pieselor matrițate ne bazam pe sapte linii moderne de maxiprese (750÷4000tf), dotate cu inductoare pentru încălzirea oțelului, dar și cu pirometre pentru măsurarea temperaturii de matrițare.

Partea de forjare liberă este asigurată de prese hidraulice și ciocane de forjare liberă, echipamente noi achiziționate odată cu începerea construcției unei noi hale de producție și a unui nou sediu administrativ, având o suprafață totală de app. 60.000 m².

De asemenea dispunem de un laminor de inele pentru executarea de inele laminate cu diametru 220 ÷ 600 mm și înălțimea cuprinsă între 50 și 110 mm.

Preocuparea pentru obținerea certificarilor și acreditărilor de la organismele abilitate s-a concretizat într-o gamă completă de certificate, care atestă capacitatea companiei de a îndeplini condițiile solicitate, atât din punct de vedere al dotărilor cu linii de fabricație moderne și eficiente cât și al calității echipei de profesioniști.

Forja Neptun deține următoarele certificări și acreditări:

- Certificare a sistemului de management al calității conform EN ISO 9001:2008;

- Certificare a sistemului de management de mediu conform EN ISO 14001:2005;

- Certificare a sistemului de management al sănătății și securității ocupaționale conform OHSAS 18001:2008;

- Certificare de producator piese forjate, conform Regulilor Germanischer Lloyd;

- Certificare de producător piese forjate, conform Directivei CE PED 97/23/EC, emis de Germanischer Lloyd;

- Certificare de producator piese forjate, conform Regulilor Lloyd's Register, emis de Lloyd's Register;

- Autorizație de furnizor feroviar emisă de AFER București.

Investitiile constante în cercetare și dezvoltare și o continuă modernizare a echipamentelor pentru eficiență maximă, permite societății Forja Neptun să optimizeze procesul de producție, asigurând menținerea celor mai înalte standarde calitative în acest domeniu industrial.

Una dintre prioritățile noastre este satisfacerea promptă a cerințelor clienților, conform asteptărilor acestora. Elaborarea rapidă a ofertelor și livrarea produselor la sau înainte de termenele stabilite sunt obiective permanente ale companiei Forja Neptun.

Reprezentante

Baicoi - 0244 307 150
Bacau - 0724 360 158
Bucuresti - 0723 539 887
Timisoara - 0723 583 837

Servicii

Proiectarea si executia matritelor

Piese forjate cu materialul clientului

Tratamente termice

Distribuire de laminate din otel

Prelucrari mecanice

Contact

Sediul social: Str Infratirii, Nr 295, Baicoi, Prahova, cod 105200

Telefon: 0244-307 150 (151), 0244-376 681, 0244-376 682

Fax: 0244-307 152, 0244-374 537

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Punct de lucru: Str Bobalna, Nr 44, Campina, Prahova, cod 105600 Tel / fax: 0244-33.12.77